electricienperfect6

Elektricien in Grave

Veel apparaten schakelt u met één knop in: een lamp, de laptop of het koffiezetapparaat. Zolang alles goed gaat, denk u niet na bij de levering van elektriciteit. Gelukkig maar! Toch kan het voorkomen dat u een elektricien nodig heeft voor de oplossing van problemen met stroom: een stroomstoring, het vakkundig aansluiten van domotica of om stopcontacten te verleggen.. Met een technische achtergrond kunt u aanpassingen zelf doen. Maar het is altijd gemakkelijker én veiliger om een elektricien uit Grave in te schakelen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat doet Elektricien Perfect voor u?

Wij zijn een landelijk opererend netwerk en zijn ook actief bij u in de regio Grave. U geeft uw wensen door en wij zorgen dat een elektricien bij u in de buurt contact met u opneemt, of bij u langskomt. U schakelt ons onder andere in voor:

 • Stroomstoring verhelpen, ook met spoed
 • Meterkast aanpassen
 • Stopcontacten verleggen
 • Domotica aanleggen
 • Advies en inspectie voor veilig stroomgebruik
locatie elektricien

Veiligheid voorop

Als u handig bent, kunt u zelf kleine aanpassingen doen in uw eigen stroomvoorziening. Maar weet goed waar u mee bezig bent en denk daarbij goed aan uw eigen veiligheid. Anders is het risico op brand door kortsluiting, stroomschokken en defecte elektrische apparaten groot. Het is verstandig om een vakkundige elektricien in te huren voor uw stroomklussen. Onze elektricien uit Grave is daarvoor opgeleid en heeft een ruime ervaring. Hij werkt alleen met kwalitatief goede materialen. Daardoor staat uw veiligheid altijd voorop. En dat hoeft dankzij ons landelijke netwerk van elektriciens gelukkig niet duur te zijn.

Stroomstoring in Grave

Heeft u last van een stroomstoring? Onze elektricien uit Grave komt snel bij u thuis om het probleem te ontdekken en de stroomstoring op te lossen. U kunt zelf ook een aantal stappen doorlopen om het probleem te constateren. Gebruik daarvoor deze checklist:

 • 1. Controleer of de buren stroom hebben. Als de buren ook geen stroom hebben, gaat het om een probleem dat buiten uw woning ligt en kan onze elektricien uit Grave niet helpen. Bel dan het algemene storingsnummer: 0800-9009 (gratis). Hebben de buren wel stroom? Ga dan naar stap twee.
 • 2. Controleer de meterkast op een defecte stop of een uitgeschakelde groep. Vervang een defecte stop en zet de stroom opnieuw aan.
 • 3. Valt de stroom opnieuw uit? Dan zit de storing in uw installatie. Zet eerst alle groepen in de meterkast uit en zet dan pas weer de aardlekschakelaar aan. Schakel de groepen nu rustig één voor één weer in. Zodra de stroom opnieuw uitvalt, heeft u de groep gevonden waar de storing plaatsvindt.
 • 4. Schakel alle apparaten uit die op de groep met de storing zijn aangesloten. Schakel deze apparaten nu één voor één weer aan op het stopcontact, tot de zekering er opnieuw uitvalt. Op deze manier ontdekt u of één bepaald apparaat de stroomstoring veroorzaakt.
 • 5. Als een apparaat verantwoordelijk is voor de stroomstoring, houd dat dan uitgeschakeld. Zit het probleem ergens anders? Neem dan contact op met onze elektricien uit Grave om het probleem veilig voor u te vinden én op te lossen.
elektricien Beoordeling

Meterkast

Een meterkast is het centrale punt voor de energievoorziening in uw woning. Hier komt de energie binnen, waar het verdeeld wordt over verschillende groepen. Zo maakt u in het hele huis veilig gebruik van stroom. Onze elektricien uit Grave komt graag bij u langs voor een veiligheidscheck van uw meterkast en elektrische bedrading. Daarnaast helpen wij u ook met:

  • Veilige aansluiting van extra groepen
  • Aanbrengen van een 3-fasen groepenkast
  • Vervanging meterkast voor particuliere woningen of zakelijke panden
  • Plaatsing extra meterkast
  • Inbouwen nieuwe meterkast
  • Veiligheidscheck

Koopt u nieuwe apparaten die veel stroom gebruiken? Controleer dan goed of uw meterkast hier op is berekend. Een elektrische kookplaat vraagt soms om een 3-fasen stopcontact, omdat u anders risico loopt op kortsluiting. Ook bij het aanleggen van zonnepanelen adviseert en helpt onze elektricien uit Grave u graag.

Zonnepanelen en stroom

Als u nieuwe zonnepanelen plaatst, is het belangrijk dat uw meterkast hier klaar voor is. Zo wordt de omvormer aangesloten op een aparte groep in de meterkast. Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste energiemeters heeft, die ook registreren hoeveel stroom u zelf produceert. Alle opgewekte stroom van zonnepanelen die u niet zelf gebruikt, wordt namelijk teruggegeven aan het energienet. Deze energie wordt in mindering gebracht op uw energierekening. Onze elektricien uit Grave controleert uw meterkast en helpt u om uw zonne-energie veilig te gebruiken.

Domotica aanleggen Grave

Domotica is het geheel van elektrische apparaten in huis. Onze elektricien uit Grave geeft u advies en helpt u met de installatie van op afstand bedienbare elektronica in en rond uw woning of bedrijfspand. Particulieren helpen wij bijvoorbeeld met handige trucs om het leven gemakkelijker te maken. Denk daarbij aan het voorprogrammeren van keukenapparatuur, zoals een koffiezetapparaat dat u vanuit bed al inschakelt. Verander met één druk op de knop de sfeerverlichting waarbij automatisch bijpassende sfeermuziek wordt afgespeeld, of zet van een afstand de verwarming hoger of lager. Zo komt u thuis in een verwarmd huis, en hoeft u nooit meer om te draaien om te controleren of de verwarming wel uit is voor u een weekend weg gaat. Gemak dient de mens en onze elektricien uit Grave helpt daar graag bij.

Domotica voor bedrijven

Daarnaast adviseert onze elektricien uit Grave ook bedrijven voor de aanleg van domotica. Een elektricien uit de omgeving Grave plaatst onder andere:

 • Inbraakbeveiliging
 • Lichtsensoren aanbrengen op tactische plaatsen
 • Beelden van veiligheidscamera op uw computer of smartphone bekijken
 • Rook- en brandalarm automatisch doorsturen naar uw mobiel of een centrale
 • Temperatuur instellen vanaf één centraal punt
 • Alle lichten bedienen met één schakelaar
 • Wandschermen voor alle mediakanalen

 

Overige diensten

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor allerlei diensten waarbij u gebruikmaakt van stroom. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuw stopcontact, verleggen van uw huidige stopcontact, aanleggen van de tuinverlichting tot zelfs een complete renovatie van uw elektrische bedrading.

electricien

Contact

Met Elektricien Perfect weet u één ding zeker: na het bezoek van onze elektricien uit Grave maakt u weer veilig gebruik van stroom. Neem daarom vrijblijvend contact op en ontvang gratis offertes van elektriciens bij u in de buurt.

U bent op de pagina van Grave, u kunt onze Elektriciens ook vinden in Halsteren en Heesch en Helmond.