Stroomstoring

Heeft u een stroomstoring? Neem contact op met Elektricien Perfect en een van de elektriciens uit ons netwerk komt zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen. Een stroomstoring is vaak ontzettend onhandig. Dan komt u er ineens achter waarvoor u allemaal elektriciteit nodig heeft. Daarnaast kan een stroomstoring ook gevaarlijk zijn. Onze vakman komt bij u langs om alles na te lopen en de storing te herstellen.

Oorzaken stroomstoring

Een stroomstoring kan diverse oorzaken hebben, zoals:

  • Algemene netwerkstoring (bel de netwerkbeheerder)
  • Overbelasting van een groep door te veel elektrische apparaten
  • Kortsluiting in een elektrisch apparaat
  • Storing of defect in meterkast
  • Slechte bedrading

Stroomstoring lokaliseren

Elektricien Perfect stuurt een ervaren vakman bij u langs om systematisch het probleem te lokaliseren. Dit gaat in een aantal stappen. Allereerst stelt onze elektricien vast of het om een individueel probleem gaat, of dat er een algehele netwerkstoring is waar de buren ook last van hebben. Bij een algemene netwerkstoring kunnen wij vaak niets doen, maar kunt u het nationaal storingsnummer bellen: 0800-9009 (gratis).

Als een storing bij u in huis is, dan kan onze elektricien u helpen. Het probleem kan op diverse locaties zitten. Vindt u een defecte stop of is de beveiliging uitgeschakeld? Vervang dan de zekering. Als de zekering na vervanging opnieuw uitschakelt, dan zit de storing in uw installatie. Eerst worden alle groepen in de meterkast uitgezet, waarna de aardlekschakelaar opnieuw aan gaat. Daarna schakelt onze vakman alle uitgeschakelde groepen één voor één weer in.

Zodra de aardlekschakelaar eruit springt, is het duidelijk in welke groep de oorzaak ligt. Daarna kunnen alle elektrische apparaten in deze groep uit het stopcontact worden gehaald. Ook deze apparaten worden weer één voor één aangesloten op het stopcontact, tot de zekering er weer uitvalt. Zo kunt u nagaan welk apparaat de oorzaak is voor de stroomstoring.

Overige storingen

Als de storing niet direct te lokaliseren is, zal onze ervaren vakman verder onderzoek doen naar de oorzaak. Het aanleggen van elektriciteit is immers maatwerk en ieder huis of pand is anders. De storing kan bijvoorbeeld liggen in verouderde bedrading, een verdelingsprobleem in de meterkast of andere schade. Onze elektriciens lossen het probleem op en voorzien uw woning indien nodig van een nieuwe elektrische installatie, bedrading of andere benodigdheden. Onze elektriciens zijn zeer ervaren en gediplomeerd.

Met hun ruime kennis over elektriciteit en veiligheid zorgen zij dat uw stroomstoring snel en efficiënt wordt opgelost, zodat u weer veilig gebruik kunt maken van stroom.

Contact

Neem bij een stroomstoring zo spoedig mogelijk contact met ons op. U kunt in het contactformulier een beschrijving plaatsen van uw probleem. Wilt u daarbij aangeven dat het om spoed gaat? Wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u om de stroomstoring op te lossen. Door ons landelijk netwerk is er altijd een vakman bij u in de buurt. Daarnaast kunt u bij ons ook rekenen op scherpe prijzen en goede adviezen. Neem dus gerust contact met ons op en Elektricien Perfect komt zo snel mogelijk bij u thuis.