Elektricien Perfect in Voorburg

Bedrijven en particulieren maken regelmatig gebruik van de diensten van Elektricien Perfect. Ons netwerk van ervaren elektriciens helpt met het veilig aansluiten van stroom, lost stroomstoringen op en geeft advies over de installatie van domotica in uw woning. Onze elektricien is ook actief in de regio Voorburg. Dankzij ons landelijke kennisnetwerk zijn we van alle markten thuis. U heeft een probleem met stroom? Wij zorgen voor een passende oplossing voor een scherp tarief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten

Onze elektricien uit Voorburg is van alle markten thuis. Wij helpen u met de aanleg van stroom tijdens nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar we komen ook bij u langs om een stopcontact te verleggen of de tuinverlichting aan te sluiten. Geen klus is ons te gek: zolang het maar veilig gebeurt. Ga daarom nooit zelf aan de slag met de elektriciteit in uw woning, tenzij u precies weet wat u doet. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang veilig gebruikmaakt van stroom in uw woning. Onze diensten bestaan onder andere uit:

contact

Stroomstoring Voorburg

Het is belangrijk om de oorzaak van een stroomstoring snel te vinden en op te lossen. Daarmee voorkomt u de kans op brand, stroomschokken of schade aan uw elektrische apparaten. Bij een stroomstoring gaat onze elektricien uit Voorburg eerst op zoek naar de oorzaak. Veel voorkomende oorzaken van een stroomstoring zijn:

 • Algehele netwerkstoring
 • Overbelasting
 • Kortsluiting
 • Verouderde bedrading
 • Storing in de meterkast

Algehele netwerkstoring
Bij een algehele netwerkstoring is de stroom niet alleen in uw hele huis uitgevallen, maar ook bij de buren en vaak ook de hele straat. In dit geval kan onze elektricien uit Voorburg niets voor u betekenen, omdat de oorzaak niet in uw eigen huis of bedrijfspand ligt. Bel hiervoor naar uw netwerkbeheerder of bel het landelijke storingsnummer: 0800-9009 (gratis).

Overbelasting
Als u te veel elektrische apparaten tegelijkertijd gebruikt, is de kans groot dat er overbelasting ontstaat. Veel voorkomende overbelasting ontstaat door het gelijktijdig gebruik van een wasmachine en droger, of door apparaten die veel stroom nodig hebben aan te sluiten op een ongeschikte groep. Het gevolg is vaak dat de overbelaste groep zichzelf automatisch uitschakelt. Zet eerst een aantal apparaten op deze groep uit. Vervang de stop of zet de schakelaar van deze groep opnieuw aan in de meterkast. Blijft het probleem aanhouden? Dan vraagt een van uw apparaten waarschijnlijk meer stroom dan de groep kan leveren. Sluit het aan op een andere groep of neem contact op met onze elektricien in de omgeving Voorburg.

Kortsluiting en verouderde bedrading
Kortsluiting ontstaat als stroom buiten de gebaande paden gaat. De oorzaak hiervan is vaak beschadigde of kapotte bedrading. Het gevolg is dat er daardoor juist veel meer stroom wordt verbruikt. Vaak leidt dit tot beschadiging aan elektrische apparatuur, een stroomschok of zelfs brand. Kortsluiting kan voorkomen in elektrische apparaten, maar het kan ook in de meterkast zitten. Onze elektricien uit Voorburg helpt om het probleem op te sporen en biedt daarna een praktische oplossing.

Storing in de meterkast
Soms zit de bron van de storing in de meterkast. Dit kan zijn veroorzaakt door een verkeerde aansluiting, verkeerd aangesloten groepen of zelfs een verkeerde aansluiting op het hoofdnetwerk. Laat daarom uw meterkast altijd controleren door een elektricien bij u in de omgeving Voorburg, zodat u veilig gebruik kunt maken van stroom.

Spoed
Heeft u een stroomstoring? Neem dan contact op met onze elektricien uit de omgeving Voorburg. We werken zeven dagen per week en komen zo snel mogelijk bij u thuis om het probleem op te sporen en te verhelpen. Zo kunt u snel weer veilig gebruik maken van stroom.

Meterkast aanpassen

Onze elektricien uit Voorburg zorgt dat uw meterkast snel en vooral veilig wordt aangepast. Zo vervangen wij uw oude stroomvoorziening met stoppen voor een veiligere moderne meterkast met schakelaars. Daarnaast is het mogelijk om groepen aan te passen, of uw meterkast te voorzien van een 3-fasenaansluiting. Dit is nodig voor apparaten die veel stroom nodig hebben, zoals een wasmachine, elektrische kookplaat, professionele oven of een professionele afzuiginstallatie. Ook is het soms nodig om uw meterkast aan te passen als u overstapt op zonne-energie. De omvormer wordt meestal op een aparte groep aangesloten. Daarnaast controleren wij of uw meterkast de juiste meter heeft, waarmee u kunt controleren hoeveel energie u verbruikt én teruggeeft aan het energienet.

Domotica installeren Voorburg

Domotica zorgt voor veel gemak in uw woning, maar het kan ingewikkeld zijn om dit op een correcte wijze aan te sluiten. We hebben in de omgeving Voorburg al diverse woningen en bedrijfspanden voorzien van advies en installatie van domotica. Een elektricien helpt bij de aanleg van onder meer:

 • Elektronische beveiliging en brandalarm
 • Lichtsensoren op tactische plaatsen, voor bezoekers en tegen inbraak
 • Bewakingsbeelden doorsturen naar uw mobiele telefoon
 • Alle lichten aan- of uitzetten met één centraal systeem
 • Verwarming en airco bedienen vanaf een centraal punt of mobiele telefoon
 • Ramen op afstand openen of sluiten
 • Zonnescherm automatisch afstellen
 • Zonder de auto te verlaten opent u automatisch deuren, poorten of de garage
 • Wandschermen voor alle mediakanalen installeren
 • Keukenapparatuur voorprogrammeren

Wij helpen om alle apparatuur in uw woning of bedrijfspand in de regio Voorburg aan te sluiten en op afstand te bedienen.

Overige diensten

Daarnaast verricht een elektricien uit Voorburg diverse werkzaamheden bij u thuis, zoals een stopcontact verleggen, kerstverlichting aanleggen, of tuinverlichting aanbrengen. U kunt ons ook inschakelen voor een veiligheidscheck. Een elektricien controleert dan of uw meterkast nog goed functioneert, hij loopt de bedrading na en kijkt of u een veiligheidsrisico loopt. Tijdens een veiligheidscontrole krijgt u vrijblijvend advies en kunt u een aanvullende offerte aanvragen voor noodzakelijke werkzaamheden.

contact

Contact

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving van Voorburg? Elektricien Perfect heeft een landelijk netwerk van experts, zodat er altijd een ervaren elektricien bij u in de buurt is. Neem gerust contact op en u ontvangt meerdere offertes van elektriciens bij u in de buurt. Geef op het contactformulier aan om wat voor klus het gaat, zodat wij u zo snel mogelijk goed van dienst kunnen zijn.

U bent op de pagina van Voorburg, u kunt onze Elektriciens ook vinden in Voorhout en Voorschoten en Waddinxveen.